• Türkçe
    • Português
    • Svenska
    • Türkçe
    • Deutsch
    • العربية
    • Holland
    • Polski
    • ελληνικά
    • Español
Mevcut Konum: Ana Sayfa> Haberler

Haberler

Yeni Sürüm Yorumları

05.14.2014 14:43:06


Legend Online bir birinden muhteşem yeniliklerle,oyuncuların ilk günki heyecanı duymasını sağlamaya devam ediyor. Bunlardan birisi de oyuncuların direncini arttıracak olan Kristal sistemidir. Bu Kristaller ne işe yarar? Bu gün sizlerle,bu Kristal'lerin ne işe yaradığını anlatıcaz.

 

Kristal Kullanımı:




Seviye 55'e ulaşan oyuncuların Çanta Arayüzünde, Savaş Koruması arayüzü açılır.Savaş Koruması,oyuncun Direncinin artmasını sağlayan özelliktir.Her Peri'nin kendine ait Savaş Koruması özelliği vardır.Oyuncu,Peri Direnç özelliği ve kendi Kahraman'ına göre seçtiği Direnç Kristali'ni yanında taşır.

 

6 Farklı türde Direnç Kristali bulunmaktadır.Bunlar: Ateş,Işık,Su,Rüzgar,Karanlık ve Aydınlık Direnç'tir.Oyuncu Savaş Direnci görevini bitirdikten sonra,Mozaik Kristal'in kilidi açılır.Her Kristal yerinde 3 delik vardır.Aynı anda 3 farklı türde Mozaik kullanılabilir.

 

Sadece 1 Kristal çeşidi  ve 1 Kristal Yeri türü vardır.1 Kristal yerine 3 adet Mozaik yerleştirilebilir.Kristal yerleştirebilmek için,Savaş Direnci 300'e ulaşmış olması gerekir.

Nasıl Hazine Haritası bulabilirim?




Legend Online'da Kristal elde etmenin birden çok yolu vardır.Şehir,Gökyüzü ve Kayıp Hazine gibi.Kayıp Hazine,bunların içerisinde en çok tercih edilenidir.Bu yolu tercih etmek isteyenler,Gökyüzü haritasından NPC Badin'i bulup,yanına giderek 4 farklı Hazine Haritasından birisini elde edebilir.Kazanılan her seferinde farklı sayıda harita kazanılabilir.Günde  en fazla 5 Hazine Haritası elde edilebilir yada elmas harcayarak harita alma işlemini sıfırlayabilirsiniz.Çok az miktarda elmas harcayarak,bir çok harita elde edebilirsiniz.

 

 

Savaş Korumaları,Direnç göstererek,Kahramana gelecek zararı azaltırlar.Savaş Koruması,savaşılan kahramanın özelliğine göre direnç gösterir.Eğer Korumanın direnç seviyesi yapılan saldırıdan daha yüksek değilse,saldırının gücünü azaltır.Saldırıya direnç gösteren koruma,dirençten sonra güçsüz düşecektir.Eğer Korumanın direnç seviyesi,yapılan saldırıdan yüksekse 100% saldırı engellenecek ve arta kalan direnç değeri saldırı değerine dönüşecektir.

 

 

Etkilerin Kullanım Prensibi:

Saldırı:A'dan B'ye saldırıldığında = %100 +[A'nın anti-direnç gücü - B'nin Koruma gücü) /10]%

Defansif Direnç:A'nın B'den saldırı aldığında=  %100 +[A'nın Koruma gücü - B'nin Anti-direnç gücü) /10]%

 

Dikkat: Anti-Direnç, ancak eğitim yapılarak kazanılır.Yalnızca aynı türdeki (savaştığı Perin'in özelliği) saldırı durumunda aktif olur.Örneğin;Karanlık perisi ile savaşılıyor ise;Karanlık Direnç