• Türkçe
    • Português
    • Svenska
    • Türkçe
    • Deutsch
    • العربية
    • Holland
    • Polski
    • ελληνικά
    • Español
Mevcut Konum: Ana Sayfa> Haberler

Haberler

Balık Avı, Av Askeri ve Kahraman Geçidi

08.07.2014 06:32:33
Balık Avı 

28 Seviyede açılır
Etkinlik Sayısı: 20 kere balık avla, her başarılı balık avlamada hakkınız eksilir. 


【Etkinlik Kuralları】




1: Balık Avı etkinliği tüm gün açıktır, istediğiniz saatte katılabilirsiniz. 



2: Zıpkın hareket ettiğinde, balık avlama arayüzüne tıklayarak zıpkını avlayabilirsiniz. Denizde Kereste, Cam gibi birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu tür engellerden kaçınmanız gerekmektedir. Derinlere inildikçe ödüller daha artar. Bağlı elmas ödülü kazanılır. Ölümcül balık avladığınızda diğer oyuncuları yardımınıza çağırabilirsiniz. 



3:Balık avlama sırasında Torpido, Güçlü Zıpkın, gibi bazı özel eşyalar kazanabilirsiniz. 




4: Her balık avlama girişiminde bekleme süresi artar, bekleme süresi belirli değere ulaştığı zaman balık avlamaya devam edilemez, ancak elmas ve Çin Antlaşması ile bekleme süresi kaldırılır.




5:Etkinlik bittikten sonra balık sepetinden ödüllerinizi teslim alabilirsiniz. 



┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉★┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉

Av Askeri

Oyunun temel adımları:



1: Taşları hareket ettikçe, aynı renkte olan taşları yanyana getirmeye çalışın, aynı renkte olan taşlar kaybolur. Kaybolan taşların miktarına göre puan ve Exp kazanılır. 



2:Aynı renkte en az 3 taş bir araya geldiği taktirde kaybolur, daha çok taş yanyana gelirse daha yüksek puan kazanılır.


3:Define Avı günde 20 kez yapılır. Bu sayıyı geçtiğinde ancak elmas harcayarak devam edebilirsiniz. 




4:Günde 1 kere arkadaşını yardıma çağırabilirsin. Çağırma sonrasında belirli sayıda taşları yok ederel ödül kazanabilirsin. 



5. Puan belirtilen değere ulaştığı zaman, hazinenin durumu açılır, ışıklı bir şekilde görünür. Butonabastığınız taktirde ödülünüzü teslim alabilirsiniz. Puanınız ne kadar yüksek olursa kazanacağınız eşyalar o kadar iyi olur. 



6:Gizli hazine 50 adet ödül alabilir, tümümü al veya düzelt butonundan eşyalar ayrı ayrı teslim alınmaz, taşınmaz ve kullanılamaz

┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉★┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉┉

Kahraman Geçidi 

60 lv ve üstü oyuncularda açılır. 
Etkinlik Sayısı: 10 kere meydan oku, etkinlik başladıktan sonra, bir süre online kalındıktan sonra tekrar bir hak daha kazanabilirsiniz. Ya da hak satın alabilirsiniz. 

【Etkinlik Kuralları】

Kahraman Geçidi geçtikten sonra ikon açılır, geçidi geçmek zorundasınız, bu kısım atlanamaz.
Arayüzü tıklayarak meydan okuma kısmına girebilirsiniz, önceden geçilen kısmlarda meydan okunamaz yada görülemez. Birsonraki etkinlikte yeni bir kattan başlanır.

Kat yükseldikçei kazandığınız puanda yükselir. 
KAhraman Geçidinde 10 kez meydan okuma hakkı vardır. Ancak hakkınız tükendikten sonra elmas harcayarak yada bir miktar alarak hak kazanabilrsiniz, Satın alma hakkı 50’dir. Eğer size verilen hakkınız varsa 
Boss canlanma süresi göründükten sonra meydan okumaya başlayabilirsiniz, belirtilen süre içinde medan okuma kısmını geçin, Boss’un Hp miktarı devredilebilir, süre bittikten sonra Boss’un Hp miktarı devredilemez. 

【Nasıl Katılınır?】



Kahraman Geçidi Butonu



2:“Kahraman geçidi ek sahne ve tek kişilik PVE sistemindedir. Etkinlik süresince etkinlik butonundan meydan okumaya başlayabilirsiniz.
Geçtikten sonra belirli miktarda Yıldız Tozu, Altın, Boss’a ilk saldıran oyuncular ise ekstra Yıldız Tozu, Yıldız Kırığı Parçası, Puan ve etkinlik sona erdikten sonra birbirinden zengin ödüllerin sahibi olurlar. 

【Sıralama】

Kahraman Geçidi sıralaması arayüzünden bakılır, sırlamadaki isimlerin yenilenmesi ve sadece o serverdaki oyuncuların puanları görünür
Kahraman Geçidi sıralaması puana, savaş gücüne seviyeye ve EXP’e göre sıralanır.。
Puan Sırlaması Ödülü: Boss saldırı HP toplam puanına göre sıralanır. Ödüller etkinlik sona erdikten sonra dağıtılır, mailden ödül teslim alınmaz. Arayüzden ödül teslimi yapılır.
Şans Ödülü: Özel isimler bu ödüllerin, milyonlarca altının ve cennet boynuzunun sahibi olur.