• Türkçe
    • Português
    • Svenska
    • Türkçe
    • Deutsch
    • العربية
    • Holland
    • Polski
    • ελληνικά
    • Español
Mevcut Konum: Ana Sayfa> Haberler

Haberler

Sihirli Yolculukta Muhteşem Düğün

10.13.2014 07:05:08
Aşkın Şahidi

Bu güzel aşk bir çok zorluklara göğüs gererek bugün herkesin huzurundaki düğünle tüm savaşlara rağmen şimdi insanlara gül atarak devam ediyor.


Evlilik Sistemi

Hadi evlenelim! Romantik Evlilik Kayıtları Sahnede

《Legend Online》herkese romantik, eğlenceli bir düğün töreni hazırladı ! Şuan aşık olmanız yada ilk görüşte aşık olmuş olmanız farketmez, tapınakta güzel bir evlilik törenine sahip olmak ister misin ! 




Evlilik Şartları
1)Her iki tarafında 36 veya 36 lv dan büyük olması gerekmektedir. Ayrıca evli olmamaları gerekmektedir. Arkadaşlıkta sınır yoktur. 
2)Cinsiyet sınırlaması yoktur, aynı cinsiyetten oyuncular da evlenebilir, arkadaş olmadan evlilik teklifi gönderilebilir ama evlenmek için arkadaş olmak gerekir.
3)Oyuncuların marketten yüzük almaları gerekmektedir. Karşı taraf teklifi kabul ettikten sonraher iki takım evlilik için Gökyüzü NPC Andrew in onayını almaya gider.

【Evlilik Teklifi】

1. Oyuncular evlilik yüzüğünü alarak mevcut online oyunculara evlilik teklifi gönderebilir eğer oyuncu online değilse evlilik teklifi gönderemez. 
2. Evlilik teklifi edilen oyuncu teklifi kabul ettikten sonra iki tarafında evlilik yüzüğü panelde otomatik olarak görünür, yüzük iade edilemez.
3. Evlilik teklifi edilen kişi teklifi reddederse yüzüğün iadesi maille verilecektir. 
4. Evlilik teklifi edildikten sonra oyuncular tüm serverlarda Büyük Borazanla duyuru geçer. Evlilik süresince Andrewe dikkat edilmesi gerekilir. 




【Evlilik】

1. İki tarafta nişanlandıktan sonra grup başkanı NPC Andrew’den düğün törenini seçer. Düğün töreni Kır Düğünü, Soylu Düğünü ve Ebedi Aşk olarak 3’e ayrılır.
2. Farklı özelliklerin evliliklerinin kazançları da farklıdır. 
3. Takım başkanı belirli sayıdaki elmas düğün özelliklerini harcaması gerekir, iki taraf onayladıktansonra düğün yapılır
4. Başkan Evlilik Düzenle kısmını seçerek otomatik olarak evlilik odasını kurar, iki taraftan odaya giriş sağlanır, sistemden evlilik davetinin duyurusu yapılır. Evlilik odası 2 saat sürekliliğini korur. 
5. İki tarafta evlilik odasına girdikten sonra, Andrewe evliliği onalaması için gidilir. İki taraf yüzükleri değiştirerek evlilik tamamlanır.






【Evlilik Töreni Etkinliği】

1. Yeni evlenenlerin düğününde NPC Takdimdar hediye olarak altın verir
2. Tören bittikten sonra yeni kişi NPC Takdimdara kek ve şampanya verir.Ve her iki tarafta Buff elde eder. 
3. Tören bittikten sonra yeni evlenen Taktimdarın verdiği çiçeği bir kere alır. Çiçeği tıkladıktan sonra çiçek ortaya çıkar. 
4. Düğün töreninden sonra yeni kişi NPC Takdimdara nikah şekeri daveti verilir, her 5 dk bir olmak üzere toplam 6 kere yenilenir.
5. Ebedi Aşkı seçerek törendeki yeni kişiler için düğün odası açılır, Oyuncular yüzükleri değiştirdikten sonra düğün arabası ve gökyüzü gezilir. Eğer oyunclar evlilik süresi içinde (2 Saat) araba kullanmayı tamamlayamazlarsa başarısız sayılırlar. 





【Evlilik Kazançları】

1. Evlilik Becerisi
Ø Evlendikten sonra iki tarafta benzersiz evlilik becerisi kazanır. Becerileri sadece aynı savaşta iki taraf içinde etkisini gösterir. Savaşta beceriler kontrol edilebilir
Ø Eş becerisini koymak için beceri kutusuna bir yer eklenir

Ø Evlikik becerisi seviyesi iki tarafın mutluluğunu etkiler. Mutluluk yüksek oldukça okadar güçlü olurlar. 

Ø Mutluluk yüksek oldukça becerideki etki de yükselir

2. Evlilik becerileri ve Evlilik Buff Kazancı
İki tarafta aynı savaştaysa Buff Sonsuz Birliktelik kazanılır.