• Türkçe
    • Português
    • Svenska
    • Türkçe
    • Deutsch
    • العربية
    • Holland
    • Polski
    • ελληνικά
    • Español
Mevcut Konum: Ana Sayfa> Haberler

Haberler

Legend Online Yeni Sürüm: Gökyüzü

10.11.2013 07:31:17



Legend Online çok yakında büyük bir değişim geçirecek, yeni sürümle birlikte hep beraber Periler diyarına Gökyüzü’ne geçiyoruz! Gökyüzü’nde muhteşem yenilikler ve yeni heyecanlar sizleri bekliyor!


 Daha Fazla Ayrıntı İçin Legend Online Gökyüzü Özel Sayfasını Ziyaret Edin:

//lotr.oasgames.com/legend_online/event/City_sky/


Bağlı Elmas:

         Yeni sürüme geçildikten sonra oyunda Yeşil Paralar otomatik olarak Bağlı Elmas’a dönüşecektir. Dönüştürme işlemi otomatik olarak yapılacaktır, herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur!



         Gökyüzü Legend Online’ın yeni sürümüyle oyuna gelecek efsanevi bir gökyüzü kentidir. Daha önce şehirde bulunan Ödüllendirme Sarayı, Pazar, Kahraman Sarayı, Amfi Tiyatro, Top Arabası gibi mücadelelere artık Gökyüzü’nden ulaşabileceksiniz. Gökyüzü 11. seviyede açılır!

   

Peri Sistemi:

 

         Yeni sürümle birlikte gelen en büyük yenilik Peri Sistemidir. Perilere sahip olarak savaşlarda fark yaratmak artık elinizde.

         Peri Sistemi 50. Seviyede açılır. Sistem size otomatik olarak peri verir ancak Peri Adasına giderek daha güçlü perilere sahip olabilirsiniz.

         Periler katıldığınız savaşlara sizinle katılırlar ve size katkı sağlarlar. Perilerin iki modu bulunmaktadır, Saldırma ve Uyandırma! Uyandırma değeri belirli bir seviyeden sonra aktifleşir, aktifleştikten sonra savaşta özel yetenekler kazanılır.

  

Exp Kazanım Sistemi:

 

1. Çok Kişili Ek Sahneler

  EXP Kazanımı alınmadan önce girilmeyen Ek Sahnelerin EXP’leri en fazla 1 kez alınabilir. EXP Kazanımları Ücretsiz Alma, Altınla Alma ve Elmasla Alma olarak ayrılır.

 2. Yeraltı Labirenti

 EXP Kazanımı alınmadan önce girilmeyen Yeraltı Labirenti EXP’leri en fazla 1 kez alınabilir. EXP Kazanımları Ücretsiz Alma, Altınla Alma ve Elmasla Alma olarak ayrılır.

 3. Uçurum Labirenti

  EXP Kazanımı alınmadan önce girilmeyen Uçurum Labirenti EXP’leri sadece 1 kez alınabilir. Uçurum Labirenti EXP’lerinde sadece “Elmas Alma” seçeneği bulunur.

 4. Ödüllendirme Görevi

  EXP Kazanımı alınmadan önce alınmayan Ödüllendirme Görevlerinin EXP’leri en fazla 20 kez alınabilir. EXP Kazanımları Ücretsiz Alma, Altınla Alma ve Elmasla Alma olarak ayrılır.

 5. Deneme Kulesi

 EXP Kazanımı alınmadan önce girilmeyen Deneme Kulesi EXP’leri en fazla 1 kez alınabilir. EXP Kazanımları Ücretsiz Alma, Altınla Alma ve Elmasla Alma olarak ayrılır.