• Türkçe
    • Português
    • Svenska
    • Türkçe
    • Deutsch
    • العربية
    • Holland
    • Polski
    • ελληνικά
    • Español
Mevcut Konum: Ana Sayfa> Haberler

Haberler

Dikkat Bakım Duyurusu!

10.23.2013 12:52:16


         24 Ekim Perşembe günü saat 05:30-13:30 arasında TÜM SERVER (Server 1-253 ve Oas 1-39) YENİ SÜRÜM GÜNCELLEMESİ için bakıma girecektir. Tahmini bakım süresi yaklaşık 5 saattir. Oyununuzun hasar görmemesi için lütfen bakım saatinden önce oyundan çıkış yapın!
 
         Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkürler! 

  



//lotr.oasgames.com/legend_online/event/City_sky/   

             

1. ”Gökyüzü” Açılışı:
Kahraman seviyesi 11 olduğu zaman Gökyüzü açılır. Gökyüzünde Amfi Tiyatro, Kahraman Sarayı, Ödülllendirme Salonu ve Pazar gibi fonksiyonlar bulunur. Oyun ekranının sağ üst köşesinden “Şehir ve Gökyüzü” arasında geçiş yapılabilir. Gökyüzündeki “Diğer Oyuncuları Göster” ve “Diğer Oyuncuları Gizle” seçeneğinden diğer oyuncuların görünüp, görünmeyeceğini seçebilirsiniz.


2. Yeni Sistem “Peri”:
1. Açılma Seviyesi: Lv50
2. Periler rüzgar, su ve aydınlık olmak üzere 3 özelliğe sahiptir. (Ayrdınlık özelliği etkinlikten elde edilir)
3. Peri taşındığında oyuncunun saldırı gücüne katkı sağlar. Nefret dolduğunda Peri uyanışa geçer ve diğer özellikleri kahraman eklenir.
4. Peri Lv55 üstünde hızlı uyanışa geçebilir.
5. Peri Turnuvası: Her oyuncu 3 Peri taşıyabilir. Zafer kazanan kişi eşit oranda dakika kazanırken, yenilen oyuncu dakika kaybeder. Hergün 00’da sıfırlanır.

3. Yeni “Dönüş Sistemi”:
1. Açılma Seviyesi: Lv20
2. Birgün önce Can Yararı almadığınızda; Dünya BOSS’a katılmadığınızda; Grup-Tek Kişilik Ek Sahneye katılmadığınızda; Yeraltı Labirenti, Ödüllendirme Görevi ve Deneme Kulesi gibi fonksiyonları yapmadığınızda ertesi gün Dönüş Sistemi ile Altın, Can, Ruh, EXP ve Madalya kaybınızı telafi edebilirsiniz.

4. VIP Fonsiyonundaki Yenilikler:
VIP Özel bineği VIP fonksiyonu açıldığında hemen elde edilir. Aynı zamanda ek sahnelerde Özel VIP Hazinesi bulunmaktadır. VIP Oyuncu bir bir miktar Kristal harcayarak açabilmektedir. Açıldıktan sonra Efsane Taşı ya da değerli eşyalar elde edilir.

5. Yeni Para “Bağlı Elmas”:
Oyundaki Paranın (Yeşil Para) iptal edilmesi ile birlikte 20’de 1 oranında Bağlı Elmas gelmiştir. Bağlı Elmas etkinliklerden, kart seçimininde, Birlik İbadetinden elde edilir.
6. Dünya BOSS Saatleri:
Günde 3 defa açılan Dünya BOSS, bundan sonra öğlen 11:00 ve akşam 21:35 olmak üzere günde 2 defa açılacaktır. 
7. Akademi “Gelişmiş Teknoloji” özelliği Kristal kullanılarak geliştirilir.
8. Birlik Savaşıda artık daha farklı, strajinizi yeniden oluşturun.
9. Siyah ekran problemleri çözüldü.