• Türkçe
    • Português
    • Svenska
    • Türkçe
    • Deutsch
    • العربية
    • Holland
    • Polski
    • ελληνικά
    • Español
Mevcut Konum: Ana Sayfa> Haberler

Haberler

Legend Online 1.51 Yeni Sürüm Özelliği

04.23.2013 13:11:44

DÜNYA BOSS DEĞİŞİM


Dünya BOSS Değişim oyuncuların değişim alarak katılabilecekleri bir Dünya BOSS etkinliğidir. Dünya BOSS değişim aktifken lordunuza oyunuzdaki diğer işlemleri yaptırabilir hatta oyundan çıkış bile yapabilirsiniz. Oyuncunun çevrimdışı olduğu durumlarda sistem savaşta kazanılan her ödülü oyununcunun Mail’ine mesaj olarak gönderir; oyuncunun çevrimiçi olduğu durumlarda ise sistem ödülleri oyuncuya direk olarak gönderir ve kazandıklarını dünya kanalında oyuncuya bildirir. Savaş raporu, oyuncunun çevrimiçi ya da çevrimdışı olduğu her iki durumda da sistem tarafından mesaj olarak gönderilir. Değişim alan oyuncu Dünya BOSS haritasında gözükmez, zarar sıralamasına giremez, ilk 3 savaşçı ödülü ya da şanslı ödül gibi ödülleri alamaz. Her bir Dünya BOSS için bir adet değişim alınabilir. Oyuncu değişim aldıktan sonra kendiliğinden Dünya BOSS sahnesine katılırsa değişim özelliği iptal olur. Dünya BOSS ek sahnesindeyken değişim alınamaz.




YENİ ASKERLER

 

Yeni eklenen “Sihirli Kılıççı” ve “Büyücü Rahip” (kışla 50 level) askerleriyle ordunuzu geliştirebilirsiniz. 50 level askerler imparatorluğun en güçlü ordularından gelirler. En karanlık derinliklerde hayat bulup, karanlık güçleri kontrol edebilirler. Onlar sadece en güçlülere boyun eğer ve sadece en güçlü Lordlara sadakat gösterirler. Onların sadakatiyle kıtanın en güçlü kahramanı olabilirsiniz.


Büyücü Rahip



Sihirli Kılıççı



LANETLİ İBADETHANE

 

“Lanetli İbadethane” birlik oyuncularının birliklerini istilacılardan koruyabildikleri, istilacıları öldürenlerin de özel ödüller kazanabildikleri bir yerdir. Birlik seviyesi 5 olan birlikler Lanetli ibadethaneyi açabilir, birlik oyuncuları birlik arayüzünün altındaki Lanetli İbadethaneden sahneye giriş yapabilirler.

İbadethane yalnızca birlik başkanı tarafından açılabilir. Birlik başkanı başkan girişinden “İbadethaneyi Aç” a tıklayarak etkinliği başlatabilir.Etkinlik başlatıldıktan sonra bütün üyeler “Lanetli İbadethaneye” giriş yapabilirler. Her bir birlik ibadethaneyi günde bir kere açabilir ve etkinlik her seferinde 20 dakika sürer. Etkinliğin açılmadığı günlerde oyuncular Lanetli İbadethane’ye giremezler.




Lanetli İbadethane Özellikleri

 

1-    Birlik başkanı ibadethaneyi açtığında 2 modda çağrı yapabilir. Canavarlar geçildikçe kazanılan ödüller de artar.

2-    Lanetli çağrı yapıldıktan sonra tüm birlik üyeleri arayüzün sağ alt kısmında çıkan Lanetli İbadethane uyarısına tıklayarak etkinlik sahnesine giriş yapabilirler.

3-    Lanetli çağrı yapıldıktan sonra arayüzde 1 dakikalık geri sayım belirir. Geri sayım bittiğinde 20 dakikalık etkinlik başlar.

4-    Etkinlik başladıktan sonra haritadaki iki çıkış kapısında istilacılar doğar ve Lanetli İbadethane’ye doğru hareket etmeye başlarlar.

5-    İstilacılar 1-4 arası sayılar halinde elit canavar olarak da bilinen özel canavarlar olarak doğabilirler. Elit canavarlar ön planda saldırırlar. Hızları ve güçleri istilacılardan fazladır. Kazandırdıkları ödüller de biraz daha çoktur.

6-     Lanetli İbadethanede savaşlar tek kişiliktir. Normal canavarlara otomatik saldırı yapılabilir ancak elit canavarlara yapılamaz. Saldırı sırasında oyuncu öldüğü takdirde 1 dakika bekledikten sonra yeniden canlanır.

7-    Bütün canavarlar öldürüldükten sonra yeni bir grup canavar doğar. Her yeni doğan canavar grubu bir önceki gruptan daha güçlüdür. 5 dakika içinde mevcut canavarlar öldürülmemiş olsa bile yeni bir grup canavar daha doğar.

8-    Öldürülen canavarlardan puanlar kazanılır. Kazanılan puanlar ekranın sağ tarafındaki puan tablosunda gösterilir.Birlik üyelerinin puanları belirli bir seviyeye ulaştığında tüm birlik üyeleri Buff etkisi kazanırlar. Her seferinde kazanılan yeni Buff etkisi eski Buff’ın özelliklerini siler. Etkinlik bittiğinde Buff etkisi de sona erer.

9-    Etkinlik sona erdikten sonra tüm oyuncular sahneden atılır. Etkinlik sırasında çevrimdışı olan oyuncular katılım ödülünü alamazlar ancak puan sıralamasına girmişlerse sıralama ödüllerini alabilirler.



Lanetli İbadethane Ödülleri

 

1-    Canavar Öldürme Ödülü: Her bir yaratık öldürüldüğünde oyuncuların hepsi exp kazanır, ayrıca yüksek olasılıkla Şeytan Kristali, Koyu Kristal, Binek Yemi, İskelet Anahtarı gibi kıymetli ödüller de kazanabilirler. Kazanılan tüm ödüller direk olarak çantaya gider.

2-    Katılım Ödülü: Lanetli İbadethane etkinliği sona erdiğinde sahnedeki tüm birlik üyeleri ödül kazanırlar. Ödüller sistem tarafından oyuncuların mail kutularına gönderilir.

3-    Sıralama Ödülü: Lanetli İbadethane etkinliği sona erdikten sonra zarar sıralamasındaki ilk 3 oyuncuya İbadethane Kahramanı Hediye Paketi, İbadethane Savaşçısı Hediye Paketi, İbadethane Muhafızı Hediye Paketi olmak üzere ekstradan hediye paketleri verilir. Ödüller sistem tarafından oyuncuların mail kutularına gönderilir.